01
Въведение

02
Предимства

03
BiLight

04
BiLight Smart

05
BiLight Inox

06
BiLight Slim

07
BiLight с високоефективна серпентина

08
Изберете BiLight

Електрически бойлери BiLight

Широка гама от електрически бойлери с елегантен дизайн, които осигуряват топла вода на няколко места едновременно. Богат избор от вертикални и хоризонтални модели, които лесно се монтират в тесни и ограничени пространства. Различни модели с една или двe вградени серпентини засвързване към алтернативни източници на енергия. Отличителна черта на всички електрически бойлери BiLight е двуцветната светлинна индикация, визуализираща двата режима на работа: червеният цвят показва, че уредът работи в режимзагряване, а синият - че водата е достигнала желаната температура.

BiLight
Бойлери от серията BiLight са разработени в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество.
BiLight Horizontal
Двуцветната светлинна индикация е отличителен елемент, визуализиращ двата режима на работа: червеният цвят показва, че уредът работи в режим загряване, а синият - че водата е достигнала желаната температура.
BiLight индикация
Двуцветната светлинна индикация е отличителен елемент, визуализиращ двата режима на работа: червеният цвят показва, че уредът работи в режим загряване, а синият - че водата е достигнала желаната температура.
BiLight Smart

BiLight Smart разполага с вграден софтуер, който, подобно на технологията на изкуствения интелект, самостоятелно проследява и запаметява навиците на потребителя, създавайки програма, която управлява и регулира експлоатацията на уреда. По този начин се осигурява топла вода точно тогава, когато е необходимо, като това води и до по-ниски сметки за електроенергия.

BiLight Inox

BiLight Inox e модифицирана серия от електрически бойлери BiLight, с  водосъдържатели от неръждаема стомана. Характеризират се с дълъг експлоатационен период.

BiLight Slim

Вертикалните модели от серията BiLight Slim са подходящи за монтаж в тесни пространства със своя диаметър от 38 см. Високоефективната изолзация от 34мм допринася за запазването на водата гореща за по-дълго време.

BiLight с високоефективна серпентина
Електрическите бойлери от серията BiLight с вграден високоефективен топлообменник са рационално решение, за свързването на уреда към централна или друг вид отоплителна инсталация. То позволява използването на алтернативни източници на топлинна енергия, като соларни системи, пелетни или газови котли и др.
BiLight с двойно интегрирана серпентина
Електрическите бойлери от серията BiLight с двойно интегрирана серпентина са решение, което позволява към уреда да се свържат два отделни алтернативни източника на енергия едновременно, като соларни системи, газови и пелетни котли, в допълнение на възможността за ползване на електричество.
BiLight Slim с високоефективна серпентина
Електрическите бойлери от гамата BiLight Slim с вграден топлообменник /серпентина/ са продуктово решение за използването на алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви колектори, газови котли и котли на твърдо гориво. Диаметърът на уреда е само 38 см, което позволява монтаж в тесни пространства.
Турболатор
Турболаторът представлява вграден по цялата дължина на серпентината елемент със специфични отвори, проектиран да разбива горещото ядро на линейнияпоток на циркулиращия флуид в самата серпентина. По този начин се постига съществено увеличаване на скоростта и ефективността на топлообмена между вградената серпентина и водата. Чрез вградения турболатор TESY постига до 26% по-ефективен топлообмен.
Изберете вашия BiLight
© Copyright 2010 - 2024 TESY