Стажантска програма в отдел Логистика

| Шумен, България

Вярваме, че топлината е основен фактор в човешкия живот. TESY фокусира дългогодишен опит, иновации и плам, за да предложи уреди за отопление и топла вода.

Повече от 30 години TESY е една от най-иновативните и водещи компании в производството на бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди в Европа. TESY развива дейност в над 65 държави, 4 континента и има повече от 1200 мотивирани и отдадени служители от 16 националности.

Стремежът да дадем повече на нашите клиенти е основополагаща философия на TESY и единствената непроменлива величина в динамичното развитие на компанията. През изминалите години TESY промени не само българския пазар за производство на електрически бойлери, но и световния.

Горди сме от факта, че сме бързо развиваща се компания със стремеж да бъде лидер на пазарите не само в Европа, но и в световен мащаб.

TESY отваря своите врати, за да посрещне млади и амбициозни хора. Целта ни е да Ви предоставим възможност за практически опит по специалностите, които учите. Нашите ментори ще ви въведат в дебрите на професионалния свят и ще ви дадат възможност да реализирате научената теория в практиката. Присъединете се към нашата лятна стажантска програма

 

 

Стажантска програма в отдел Логистика

 

Описание на длъжността:


- Подпомага оперативни дейности, свързани с различни складови и логистични операции
- Работи в сътрудничество с ключов персонал от складовете и от други отдели в пряка връзка със складови и логистични дейности
- Участва в подготовката на различни отчети, необходими за различните ежедневни, седмични и месечни операции

Изисквания:


- Много добра компютърна грамотност
- Езикови познания: Английски език, писмено и говоримо
- Прецизност и умения за работа в екип
- Специалности от сферата на логистиката – студенти от втори курс нагоре

 

Присъединете се към света на TESY и в замяна ще получите:

- Възможност за реализиране на научената теория на практика;

- Ментор, който да подпомага Вашето успешно практическо обучение;

- Трудов договор съгласно Кодекса на труда;

- Месечно възнаграждение;

- Допълнителни социални придобивки;


Кандидатствай