01
Въведение

02
Поглед отвътре

03
tesyCloud мобилно приложение

04
Характеристики

05
Видео

06
Продуктовата гама

Електрически бойлери Modeco Cloud

• Управление през Интернет от всяка точка на света

• Мобилно приложение tesyCloud

• Енергийно ефективни уреди

TESY Cloud

Инженерите на TESY създадоха нова фамилия продукти с управление през Интернет – TESY Cloud. Чрез мобилното приложение tesyCloud управлението на уредите у дома е лесно, бързо и ефективно. Осигурява се реален контрол по всяко време и от всяко място.

TesyCloud, е софтуерно мобилно приложение, достъпно и безплатно за всички потребители на Android и iOS

      

ECO SMART режим

В режим ECO Smart бойлерът ви изработва собствен алгоритъм на работа, гарантирайки спестяване на разходи за енергия и запазване на комфорта при употреба.

След избор на режима, в рамките на седмица уредът изучава вашите навици и изработва сам седмична програма, осигурявайки ви нужното количество вода, когато се нуждаете от нея, намалявайки сметката ви за електричество. Чрез индикатора може да следите температурата на водата във всеки един момент.

Седмичен програматор

В режим Седмичен програматор можете  да зададете как бойлерът да работи през седмицата. Чрез плъзгачите можете да зададете температура на водата за всеки ден от седмицата и за всеки час от денонощието. Уредът ви има 3 вградени програми, който превключвате през иконата П1/2/3.

За улеснение вместо да изчислявате каква температура ви е необходима, може да изберете иконката с човече, с която лесно и бързо задавате броя на хората, които ще ползват топла вода.

И трите вградени седмични програми могат да бъдат пренастроени според вашите предпочитания и навици.

Ваканционен режим

В случай, че планирате да отсъствате от дома си за повече от 1 ден, можете да активирате Ваканционен режим. Достатъчно е да въведете след колко дни се връщате, часът в който уредът трябва да се включи и очаквана температура на водата, след което натискате бутона за потвърждение, така вашият умен бойлер ще знае кога ще се върнете и ще ви осигури топла вода.

Калкулатор на консумирана енергия

С помощта, на който клиентите лесно могат да се ориентират какво количество енергия са изразходвали от включването на уреда.

Индикация за готовност за първи душ

Показва когато водата е загрята до 45° и позволява да се вземе първи душ.

play

Клас В
е най-високият
възможен клас при
електрическите
бойлери
от 50 до 100 л.,
съгласно
регламент 812/2013 .

Енергиен клас на електрически бойлери Modeco Cloud

Бойлерът Modeco Cloud  с обем 80 и 100 литра е в енергиен клас В.

Електрическите бойлери, които се предлагат на пазара имат етикет за енергийна ефективност.

 Виж всички продукти
© Copyright 2010 - 2022 TESY