TESY зае престижното второ място в класацията Любима марка в категория Бяла и черна техника и трето място в категория Българска марка.

Това показаха резултатите от единствената потребителска класация у нас – „Любима марка“ 2017 г. По данни на организаторите близо 30 000 души са взели участие в класацията, номинирайки предпочитаните от тях брандове.

234 марки в 39 категории се бориха за продължаване във финалния кръг на конкурса. TESY участва в 2 категории – Българска марка и Бяла и черна техника и се класира на финал и в двете.

В TESY високо оценяваме доверието и подкрепата от страна на потребителите, отделили от времето си да гласуват и дали своята оценка за българска марка, която е на пазара не само у нас, но и по света в над 50 държави на 4 континента.

"Любима марка" е единствена по рода си потребителска класация. Тя се провежда за седма поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. Инициативата е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

 Любими марки Бяла и черна техника Любими марки 2017