TESY бе отличена като TRUE LEADER за поредна година от ICAP CRIF България на гала събитие, което се състоя на 8 декември 2022 г. в хотел Millennium, София.
Компаниите бяха наградени по време на официална церемония в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и на търговски камари и браншови организации.
Наградите бяха връчени от г-н Роберто Санторели – Президент на Конфиндустрия България, г-н Минко Герджиков – Изпълнителен директор на Гръцки Бизнес Съвет в България, г-н Милен Станоев – Директор на завод и изпълнителен директор на ГАЕА - Зелена алтернативна енергия и г-жа Иванка Иванова– Главен оперативен директор и член на Борда на Орбико България и Румъния.
Г-н Емануил Тотев, Търговски директор на TESY, получи наградата от името на комапнията.

ICAP CRIF Bulgaria, част от ICAP - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 Декември 2021 г. след придобиване, част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента, за десета поред година отличава водещите компании в България, с наградите TRUE LEADERS.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.
Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2021 г.,
  • са запазили или увеличили броя на своя персонал (2021 спрямо 2020),
  • имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score А1 – B2),
  • са лидер в своя сектор.

В своето обръщение към аудиторията, Г-н Тотев изтъкна като исторически момент фактът, че TESY вече е 100-милионна компания в евро, като посочи амбициозната цел за следващите три години нетните приходи от продажби да надхвърлят 200 милиона евро. Той обърна внимание, че резултатите са важни, но че това, което отличава TESY, e отворената и подкрепяща среда.
Посланието на Г-н Тотев беше да не позволяваме на настоящето да предопределя бъдещето ни, но по-скоро погледът ни в бъдещето да бъде водещ, за това, което сме и правим днес. В поздравлението си за празниците той апелира да живеем с вяра и да използваме всяка възможност да правим добро.