Anticalc Ceramic с 5+1 години пълна гаранция

Сега, всеки електрически бойлер Anticalc Ceramic, закупен в периода 01.02.2024 до 31.03.2024 се ползва с допълнителна година пълна гаранция към стандартните пет години пълна гаранция. Допълнителната 1 година пълна гаранция се активира само след онлайн регистрация на закупения продукт в системата за гаранция на TESY в рамките на 30 дни от датата на покупка. Удължете своята гаранция сега, като кликнете на бутона по-долу.

5+1 причини да изберете Anticalc Ceramic

Вертикалните електрически бойлери от серията Anticalc Ceramic са разработени за безпроблемна, дългосрочна и надеждна работа в региони с твърда, силно минерализирана и/или агресивна вода.

Технологията осигурява дългогодишна безпроблемна и безшумна експлоатация на бойлера дори и в райони с твърда и минерализирана и агресивна вода.

Anticalc Ceramic серията включва вертикални модели от 50 л слим, 80 л, 80 л слим и 100 лИзберетe своя Anticalc Ceramic  Изберетe своя Anticalc Ceramic Slim

Керамичен нагревател

 

Всички електрически бойлери от серията Anticalc Ceramic са оборудвани с висококачествен керамичен нагревател с до 70% по-голяма площ на топлоотдаване. Работи при по-ниска повърхностна температура, в сравнение с конвенционален нагревателен елемент, с което се предотвратява образуването на котлен камък и осгурява дълъг експлотационен живот.

 

Сух керамичен нагревател
Защита срещу котлен камък

Защита срещу котлен камък

 

С по-голямата си площ на топлоотдаване и по-ниската повърхностна температура, сухият керамичен нагревател в електрическия бойлер Anticalc Ceramic го предпазва от агресивното натрупване на котлен камък.
Технологиятa за полагане на стъклокерамично покритие с високо съдържание на титан CRYSTALTECH, надеждно защитава бойлера от корозия, независимо от вида на водата. 

 

Повече топла вода

 

 

Anticalc Ceramic е произведен с технологията INSUTECH, която осигурява равномерно разпределение на висококачествената изолация и елиминира термомостът между водосъдържателя и крепежната планка, което води до 18% по-ниски термозагуби.

Благодарение на специално разработения Piston струйник, се осигурява до 16% повече топла вода.

Всички бойлери TESY се произвеждат и предлагат с реални обеми. Например Anticalc Ceramic 80l  всъщност е с обем 82 литра.

 

Повече топла вода в дома
Защита срещу котлен камък

Безшумна работа

 

Anticalc Ceramic предлага изключително безшумен режим на работа, благодарение на защитения в стоманен джоб керамичен нагревател, който предотвратява натрупването на котлен камък.

 

Произведен в България

 

 

Електрическите бойлери Anticalc Ceramic и Anticalc Ceramic Slim са част от широката гама български електрически бойлери, произвеждани от заводите на TESY в гр.Шумен.
Над 30 години TESY инвестира в разработването на модерни технологии, автоматизациии и иновации в производството на висококачествени и енергийно ефективни електрически бойлери и модерни решения за отопление. 

 

Повече топла вода в дома

5+1 Години пълна гаранция

От къде да купя

Партньорска мрежа

Купи електрически бойлер TESY Anticalc Ceramic