01
Въведение

02
Характеристики

03
TESY Cloud

04
Функции

05
BelliSlimo Видео

06
Продуктова гама

Product Preview
Електрически бойлери BelliSlimo

BelliSlimo е комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и изключителен италиански дизайн - плосък, тънък силует, с компактен размер, който спестява пространство, и гарантира лесен монтаж, в зависимост от конкретните нужди. Продуктът задава висок стандарт по отношение на качеството, като съчетава технология от ново поколение и осигурява максимален комфорт чрез комбиниран подход, обединяващ удобен за ползване електронен панел, управление през Интернет , придружени от всички отличителни иновации на TESY.

TESY Cloud
управление на уредите у дома през Интернет

Инженерите на TESY създадоха нова фамилия продукти с управление през Интернет – TESY Cloud. Чрез мобилното приложение tesyCloud управлението на уредите у дома е лесно, бързо и ефективно. Осигурява се реален контрол по всяко време и от всяко място. TesyCloud, е софтуерно мобилно приложение, достъпно и безплатно за всички потребители на Android и iOS.

 

ECO SMART режим

В режим ECO Smart бойлерът изработва собствен алгоритъм на работа, осигурявайки ви достатъчно количество топла вода само когато се нуждаете от нея. По този начин, BelliSlimo гарантира съхранение на комфорта при употреба, като съществременно намалява месечната ви сметка за електричество.

Седмичен програматор

В режим Седмичен програматор можете да зададете начина, по който бойлерът да работи през седмицата. Чрез плъзгачите можете да зададете режим на работа за всеки ден от седмицата и за всеки час от денонощието, според вашите предпочитания и навици.

Ваканционен режим

В случай, че планирате да отсъствате от дома си за повече от 1 ден, можете да активирате Ваканционен режим. Достатъчно е да въведете след колко дни се връщате, часът в който желаете да имате топла вода и количеството, което ви е необходимо. За периода от време, в което отсъствате, бойлерът ще работи в режим "против замръзване".

Функция Boost

Еднократно загряване на водата до максимална температура.

Обратен брояч

Показва времето до достигане на желаната температура

play
Енергиен клас B на електрически бойлери BelliSlimo

Бойлерът BelliSlimo е в енергиен клас В - най-високият възможен клас при електрическите бойлери над 50л., съгласно регламент 812/2013.

Електрическите бойлери, които се предлагат на пазара имат етикет за енергийна ефективност.Виж всички продукти
© Copyright 2010 - TESY