TESY отбеляза четвърт век

Годината е 1993. TESY е основана като компания.

Годината е 2018. TESY е сериозен икономически двигател за страната и световен лидер в индустрията.

Днес, с радост, предизвикана от изминалите години и амбиции към предстоящите, отбелязваме 25 годишен юбилей.

TESY с гордост бележи целия принос на екипите ни от висококвалифицирани професионалисти, които 25 години не само създават нужните за уюта и топлината на едно домакинство уреди, но и непрестанно ги развиват, чрез имплементирането на ключови за индустрията иновации като технологията за управлявание на уредите през Интернет.

Официално отбелязахме празника на TESY със специално събитие, което събра много гости, сред които представители на местната и общинска власт и бизнес, служители и приятели на компанията.

Зам. кметът на Шумен, Росица Антонова, прочете поздравителен адрес от името на Любомир Христов, кмет на град Шумен – „Успешно четвърт век градите високи стандарти както в страната, така и на международния пазари “, а заместник-областен управител Петко Шаренков се обърна с думите „Това, което сте направили през годините е впечатляващо, достойно за уважение и завист за хората, които не могат да го постигнат. Поздравявам Ви от името на областния управител проф. Стефан Желев като най-голям български и водещ европейски производител  на бойлери. Желая Ви вяра и силна воля, иновативни решения и навлизане на нови пазари!“

Г-н Жечко Кюркчиев, управител на TESY, се обърна към всички гости с думите „ Имаме история, която има успех, позитивни резултати, уникални технологични решения. Но най-важната инвестиция са точно тези хора, които с ум, сърца и плам работят и всеки ден доказват нашите ценности. Повече от 50 държави са клиенти на нашите продукти. Нови 8.5 млн електрически уреда работят в целия свят, произведени от вас. Всичко това ме кара да се чувствам сигурен за бъдещето на тази компания“

„Преди 25 години започнахме да мечтаем – заяви Красен Кюркчиев. – Благодаря, че това, което винаги е било водещо, е да правим най-доборото не само за себе си и за семействата си, а за всички нас!”