TESY представя серията бойлери MaxEau

Серията MaxEau е разработена съгласно европейските стандарти за безопасност и най-високите изисквания за качество. Тези модели интегрират патентовани иновативни решения, разработени от инженерите на TESY, в сферата на енергийно ефективните уреди, конструирани така, че да осигуряват повече топла вода и за по-дълъг експлоатационен живот. Специално създадената технология за високоефективна изолация INSUTECH Plus гарантира равномерно разпределени с дебелина от 40 мм. Тази усъвършенствана технология отстранява топлинния мост между резервоара и скобата за окачване, което гарантира до 16% намаление на енергийните загуби.

Електрическите бойлери от гамата MaxEau Ceramic са създадени за ползване в зони с твърда и агресивна вода. Вграденият сух керамичен нагревателен елемент осигурява тиха работа, дълъг полезен живот и надеждна защита срещу отлагането на котлен камък. Експлоатационният живот на бойлерите MaxEau Ceramic е удължен, благодарение и на управлението на процесите по прегряване, осигурен чрез прецизен контрол с капилярен термостат.

Бойлерите от серията MaEeau Classic са проектирани съгласно европейските стандарти за безопасност и най-високите изисквания за качество. Тези модели инкорпорират патентовани иновативни решения, разработени от инженерите на TESY, в сферата на енергийната ефективност и ефективност на уредите, предназначени да сигуряват повече топла вода и да имат по-продължителен експлоатационен живот.