carecters

ТОПЛИНА ОТ БЪЛГАРИЯ,

СЪЗДАДЕНА ЗА СВЕТА

На всеки 23 секунди от поточната ни линия в Шумен излиза електрически бойлер, за да внесе топлина и комфорт в над 65 държави по света. Търси юбилейните ни предложения в партньорската мрежа.

Scroll

arraow

ЮБИЛЕЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

TESY BiLight 90 л НА ЦЕНАТА НА TESY BiLight 80 л *
product
10% повече топла вода в сравнение с TESY Bilight 80 л.**
TESY BiLight 60 л НА ЦЕНАТА НА TESY BiLight 50 л*
product
26% повече топла вода в сравнение с TESY BiLight 60 л.***

*Според препоръчителните крайни клиентски цени на производителя „ТЕСИ“ ООД. Цените в търговския обект може да се различават от препоръчителните цени на производителя. „ТЕСИ“ ООД не носи отговорност за търговските условия, на които се предлагат продуктите на компанията в търговския обект.

** Данните се отнасят за ел. бойлер TESY BiLight 90 л. модел GCV 904430 B12 TSR в сравнение с ел. бойлер TESY BiLight 80 л. модел GCV-804430-B12-TSR

*** Данните се отнасят за ел. бойлер TESY BiLight Slim 60 л. модел GCV 603820 B11 TSRC в сравнение с ел. бойлер TESY BiLight Slim модел GCV 503820 B11 TSRC

Защо да изберете бойлер TESY BiLight?
Икономичност

Разработената от TESY технология – INSUTECH осигурява 16% по-ниски термозагуби чрез равномерна, високоефективна изолация и премахва термомоста в електрическите ни бойлери, така електрическите бойлери Tesy BiLight съхраняват горещата вода по-дълго време с подходяща за ползване температура и се намалява нуждата от често подгряване.

Дълъг живот и здравина

Всички електрически бойлери TESY се произвеждат с плазмено заварени водосъдържатели от черна стомана, което осигурява здрав, невидим заваръчен шев, без добавен материал, а прецизно положеното стъклокерамично покритие с технологията CrystalTech на TESY, предпазва водосъдържателя от корозия и заедно с анодната защита предлага дълъг живот на електрическите ни бойлери.

Сигурност и безопасност

Електрическите бойлери TESY BiLight са оборудвани с модерни технологии за сигурност и безопасност. От прецизен и надежден капилярен термостат, който защитава уреда от прегряване до сигурен възвратен клапан предотвратяващ свръхвисоко налягане във водосъдържателя.

Доказано качество

За да предложим най-високото ниво на качество в индустрията, на всяка фаза от производствения процес уредите на TESY преминават тестове за качествено изпълнение: от проверка на водосъдържателите ни със специално разработената от TESY ултразвукова технология, до реални тестове при екстремно натоварване в лабораториите на компанията.

30 ГОДИНИ TESY
ПЛАМ, ИНОВАЦИИ, ДОВЕРИЕ
box-img-2
1, 5 милиона уреда производствен капацитет

На всеки 23 секунди, в заводите ни в Шумен се произвежда нов електрически бойлер Tesy.

box-img-2
69 полезни модела дизайни и патенти

TESY е собственик на 69 полезни модела, дизайни и патенти, благодарение на непрекъснатия стремеж към иновации на инженерната и развойна дейност в компанията.

box-img-1
Над 65 държави на 4 контиента

От Перу до Бангладеш, уредите на TESY са спечелили доверието на клиенти в над 65 държави по света.

30 години TESY:

ТОПЛИНА ОТ БЪЛГАРИЯ,

СЪЗДАДЕНА ЗА СВЕТА

30 години история на успеха

От скромен цех в Шумен през 1993 година до топ производител в Европа на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома, TESY оставя ярка следа със своите постижения, благодарение на непрекъснатия стремеж към по-високи стандарти, иновации и отдаденост на мисията да внася топлина във всеки дом. Вижте част от нашите значими постижения през годините.

legacy-box-img-1

1993 : Създаване на компанията- производство на радиатори за централно отопление

legacy-box-img-2

2019: Произвежда Bellislimo - първият плосък електрически бойлер с двоен водосъдържател

legacy-box-img-3

2021: TESY създава 4-то поколение Piston струйник - количеството топла вода от хоризонталните бойлери на TESY вече е съпоставимо с това на вертикалните

ТЪРСИ ЮБИЛЕЙНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ПАРТНЬОРСКАТА НИ МРЕЖА
Открий TESY партньор