Cordeel с нов проект за TESY

В съобщение до медиите, Cordeel Bulgaria обяви, че в момента строи четири ключови завода в България.

Компанията изгражда базите на TESY, WITTE Automotive Bulgaria, „Лавена“ и Melexis България.

За 2017 година Cordeel Bulgaria е въвела в експлоатация най-много сгради на българския пазар от всички строителни фирми, а именно 101 хиляди квадратни метра, посочват от компанията.

В Шумен компанията работи върху проект за изграждане на високостелажен склад с площ от 4 500 кв. м за TESY.

Складът ще бъде завършен в средата на следващата година, строителните работи ще се извършват, без да се възпрепятстват производствените процеси на останалата част от предприятието.

Изискванията към подовата настилка в помещенията са изключително високи, екипировката и машините, които се предвижда да работят, са тясно специализирани и се водят от индукция – система, при която операторът има минимално участие.

Напомняме, че TESY получи престижната първа награда в националния конкурс „Сграда на годината 2016” в Категория „Производствени и логистични сгради” с проекта „Фабрика за електрически бойлери – Шумен”, с изпълнител Cordeel Bulgaria.

За реализацията на проекта ТЕСИ ООД инвестира 15 млн.лв. и се довери на конструктор – инж. Бойко Цонзаров, проектант – „Иво Петров – Архитекти ООД”, изпълнител – Cordeel Bulgaria и проект менидмънт – „Линднер Имобилен Мениджмънт”.