TESY представи Modeco Cloud и новите ErP регулации в Малта

На 3 март 2018 г. във Флориана, Малта, TESY представи своите най-новите продуктови иновации и технологични решения пред 350 души. Гости на събитието бяха представители на правителството, партньори на компанията, професионалисти от бранша и др.

Специален гост на събитието бяха министър-председателят на Малта, г-н Джоузеф Мускат и д-р Жозе’А Херера, Министър на устойчивото развитие, околната среда и изменението на климата.

По време на събитието представителите на TESY разясниха най-новите регламенти по отношение на енергийната ефективност и ползите от тяхното имплементиране за околната среда. Следвайки темата за ErP и най-новите иновационни решения, които осигуряват по-ниска консумация на енергия и идеята, че клиентът трябва да вземе информирано решение при покупка, TESY представи своето следващо поколение електрически бойлери, отговарящи на най-високите очаквания за енергийно ефективни уреди на Европейските пазари – серията Modeco Cloud.

Посетителите имаха възможност да изпробват мобилното приложение tesyCloud, което дава възможност електрическият бойлер Modeco Cloud  да бъде управляван през Интернет навсякъде по света. Продуктите от серията Modeco Cloud от 80 и 100 литра са в най-високия възможен енергиен клас на електрическите бойлери – B.  Друга интересна тема за професионалната аудитория беше представянето на термопомпите и ползите, които те предлагат, както и тяхното бъдещо развитие като продуктова категория.

Водещите позиции и репутацията на марката на пазара, са резултат, както от качеството на продуктите, така и от доброто бизнес партньорство, което TESY има с местния си представител.  След 20 години сътрудничество TESY има над 80% пазарен дял в Малта за електрически бойлери.

„Ние разбираме, че трябва да играем активна роля, като помагаме на хората да намалят нивото на потребление не заради спестяване от сметките, а като активен участник в инициативи, насочени към опазване на нашата околна среда“, каза Кенет Пуличино, управляващ директор на местния официален дистрибутор на TESY.

TESY представи Modeco Cloud в Малта