От 24 до 27 април 2016 г., за първи път ТЕСИ участва във 2-рото издание на международното изложение Project Iran в Техеран, Иран. Изложението набира все по-голяма популярност и тази година успя да привлече 360 популярни фирми от 33 държавиот целия свят. Събитието е отлична възможност представители на бизнеса да се срещнат с потенциални купувачи и доставчици, както и да представят продуктите си на настоящи клиенти.

За първи път на щанда си на международния форум в Иран, ТЕСИ представи пълната си гама продукти - електрически бойлери, отоплителни уреди, бойлери с индиректно нагряване.

Участието ни в това международното търговско изложение ни даде възможност да представим цялата гама уреди TEСИ за загряване на вода и въздух на потенциални партньори от Иран, Ирак, Грузия и Армения. Проведохме над 50 срещи, установихме полезни контакти и си изяснихме кои са продуктите ни с потенциал на отварящия се към света ирански пазар. Получихме искрени комплименти от потенциални клиенти за дизайна и качеството на нашите изделия. Предстои ни много работа и се надяваме този пазар да е поредният, ако не греша 55-ти, на който ще имаме щастливи клиенти.” – сподели впечатления Христо Славов, Мениджър бизнес направление Отопление в ТЕСИ.