За поредна година най-голямото изложение, фокусиранo върху отговорното управление на водата и енергията в сградите - ISH 2019 беше факт в дните между 11 и 15 март във Франкфурт, Германия. То се счита за едно от най-важните събития в сектора, на международно ниво. Провежда се на всеки 2 години и е място, на което не само се представят, но и се задават новите тенденции в дизайна и функционалността на съвременните уреди. ISH определя още тенденции за модерното проектиране на банята, технологии за устойчиво отопление и климатизация, както и интелигентни системи за дома.

Като водещ европейски производител на електрически бойлери, отопление и бойлери с индиректно загряване, TESY задължително присъства и дава своя значим принос към развитието на идустрията. За 8-ми пореден път тази година тези взе участие и представи всички свои нови продукти и технологични решения в унисон със световните тенденции.

За пръв път с щанд 200 кв.м на ISH, TESY показа основните си продуктови гами, като посетителите успяха да се потопят в реланата атмосфера на уют и комфорт на #TESYHome  и да разгледат  продуктите в реална жизнена среда от от банята, през всекидневната, до кухнята като много от тях припознаха себе си и своите жилища. Огледално от двете страни бяха разположени  и два къта, на които посетителите можеха да тестват уредите от TESY Cloud семейството като напълно се потопят в комфорта на възможността да управляват своите урдеи по всяко време, от всяка точка на света.

TESY представи за пръв път на немския пазар новата гама електрически бойлери BelliSlimo, осигуряващи бърз първи душ, благодарение на двата си водосъдържателя, с изключително елегантен италиански дизайн, идеални за инсталиране в тесни пространства със своя компактен размер и гарантиращи максимална енергийна ефективност като всички модели са в енергиен клас B – най-високият в тази категория електроуреди. Моделите на BelliSlimo са от 30 до 100 литра. BelliSlimo, разбира се притежава още ред други предимства: управление през Интернет, интелигентна работа с ECO SMART режим, който изучава нуждите на потребителя и се адаптира към тях, Boost функция, с която при нужда дава максимална мощност за загряване на водата до максимална температура, а също и функцията обратен брояч и режим ваканция. BelliSlimo е реверсивен и може да се монтира както хоризонтално, така и вертикално, а дисплеят му се адаптира според вида на инсталацията, за да осигури оптимално потребителско изживяване - лесно и интуитивно.

TESY представи и новата серия електрически бойлери BiLight Smart, част от голямата фамилия BiLight - най-многообразната и често препдочитана. BiLight Smart серията предлага интелигентен режим на работа ECO SMART, с който бойлерът изучава навиците на своите потребители и адаптира работата си към реалните им нужди, като осигурява необходимото количество топла вода в точните моменти. Скоро ще бъде пуснат и в серийно производство. Новият Anticalc беше представен в пълния си блясък с изцяло обновен дизайн и още по-добра защита за региони с твърда вода.

Друго нововъведение беше новият модел електрически бойлери MaxEau Ceramic с вградена серпентина. Този модел, наличен от 150 и 200 литра, е идеален за свързване в системи с алтернативен източник на енергия

От друга страна, посетителите можеха да видят от първа ръка новата термопомпа TESY, с повишен капацитет на работа и енергиен клас A +. Термопомпата е оборудвана и  дисплей от ново поколение с пълна визуализация на работния режим, което го прави значително по-опростен и приятен за работа.

Информация за всички нововъведения, както и информация за бранда и цялата продуктова гама на TESY, е достъпна на нашия уебсайт - www.tesy.bg и в социалните ни мрежи: Facebook, Twitter, Instagram и LinkedIn

За TESY изданието ISH 2019 приключи с категоричен успех. Събитието за пореден път беше изключителна възможност за срещи с професионалисти от цял ​​свят, които обменят опит и намират допирни точни за бъдещи бизнес отношения. Екипът на компанията затвърди множество съществуващи такива, както и положи началото на нови бъдещи партньорства, като получи и редица похвали за дизайн подхода на експозицията, както от познати лица и компании, така и от такива, които имаха удоволствието за пръв път да открият емоцията TESY.