Изключителна чест за TESY беше участието с термодинамичния бойлер AquaThermica в инициативата Percorso Efficienza & Innovazione по време на изложението в Милано, с което компанията получи международно признание за лидер в областта на енергийната ефективност и иновациите.

 

Percorso Efficienza & Innovazione е инициатива, организираме от МСЕ Милано, целта на която е да покаже продукти и компании, които се развиват по пътя на ефективността и иновациите в сложните времена на необходима промяна в тази насока.

TESY е една от 28 компании измежду повече от 1500 изложителя, които бяха избрани от научната комисия на МСЕ Милано да са част от компаниите с бързо развитие в тази област.

За нас, като екип е изключителна чест да получим такова признание за дългите години упорит труд, научна и развойна дейност и непрестанни усилия да предложим на света надеждни продукти и патентовани решения, които напълно отговарят на изискванията за енергийна ефективност и опазване на околната среда.

 

Термодинамичният бойлер AquaThermica Eco е природосъобразен продукт с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия, което допринася за чиста околна среда, чрез значително намаляване на емисиите на CO2 и с до 75% по-ниска консумация на ел. енергия.

 

Темодинамичният бойлер е пуснат на пазара през юни 2020 г., като новото поколение е вече тук от началото на юли тази година.

 

Разгледайте електронното издание на Percorso Efficienza & Innovazione и научете повече за инициативата като посетите уебсайта:

https://lnkd.in/efswgDpx