В периода 18 до 21 март 2014г ТЕСИ ООД участва в 39 -то издание на международното търговско изложение Mostra Convegno Expocomfort в Милано, Италия. По време на форума над 2000 компании представиха своите продукти и услуги, като събитието  генерира потока от близо 156 000  посетители.

Изключително важно събитие за компанията, в което ТЕСИ представи своята нова корпоративна визия, последните технически иновации в областта на електрическите бойлери, бойлери и буферни съдове с обем от 200 до 2000 л пред настоящи и бъдещи партньори. 

Представянето изненада приятно специалистите в бранша. Интересно е впечатлението, което оставя новата визия във всеки от посетителите, а именно стремежа на компанията за постоянно развитие, високи професионализъм и експертен инженерен подход  при разработката на продукти и решения. Силно се откроиха последните иновативни разработки, свързани с представянето на новата линия електрически бойлери BiLight с патентованата технология PISTON EFFECT.

Благодарение на участието си ТЕСИ успя да утвърди имиджа си на бързо развиващ се, иновативен бранд, конкуриращ се и работещ в сътрудничество с големите и силни производители на уреди за отопление на вода на Европейско и световно ниво.