На 26 Март, TESY участва с онлайн сесия на ISH Digital 2021 - първото дигитално събитие в историята на изложението във Франкфурт.

На фона на пандемията, водещoто световно търговско изложение се състоя само дигитално - от 22 до 26 март. В продължение на пет дни, зрителите - изложители, онлайн посетители, експерти и журналисти, разполагаха с дигитално съдържание чрез ангажираща програма от онлайн събития.

TESY участва на ISH Digital 2021 с търговски екип от 20 човека, които бяха на разположение за виртуални срещи с посетители. Компанията организира и собствено онлайн събитие, предаванo на живо от студио в София и част от основаната програма на изложението. По време на онлайн сесията, продуктовият екип на компанията представи широката гама от патентовани решения и иновации в четирите продуктови категории на TESY – електрически бойлери, отопление, бойлери с индиректно заравяне и термодинамични бойлери. Презентаторите показаха и примери как TESY продължава своята глобална експанзия чрез непрекъсната инвестиция в развойна дейност и в създаването на услуги с добавена стойност.  

Емануил Тотев, Търговски Директор на TESY, постави акцент на отличните резултати на компанията през изминалата година, както и направи едно специално обръщение: "Голямо благодаря на всички наши партньори и тяхната изключителна ангажираност по време на пандемията."

Гледайте онлайн сесията на запис в официалния канал на TESY в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=bvU8BfUsyqI