На 14 април, TESY участва с онлайн конференция на Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2021.

Поради световната пандемия, MCE 2021 се състоя онлайн, но беше не по-малко успешно и вълнуващо от предишните издания. От 12 до 16 април, онлайн посетители от различни компании имаха възможност да се запознаят с дигиталните профили на изложителите, където бяха представени техните продукти и иновации. Платформата предлагаше също така и възможността да се гледат различни конференции, организирани от изложителите. 

Като част от основаната програма на изложението, TESY организира собствена конференция в категорията " Продуктова иновация", предавана на живо от студио в София. По време на онлайн конференцията, компанията представи широката гама от патентовани решения и иновации в четирите продуктови категории на TESY – електрически бойлери, отопление, бойлери с индиректно загряване и термодинамични бойлери.

Презентиращите бяха част от продуктовите експерти в компанията и търговския директор, като те бяха: Емануил Тотев - Търговски Директор, Анита Стоянова, Продуктов Мениджър - Електрически Бойлери, Орлин Дишков - Мениджър Продажби и категория Отопление, Красимир Герасимов - Мениджър Продажби и категория Високообемни Бойлери. 

Гледайте онлайн конференцията на запис в официалния канал на TESY в YouTube: https://youtu.be/YZzJIuPMGVM