Между 13 и 16 март 2018 година TESY взе своето седмо поредно участие във водещото международното изложение, посветено на жилищни и индустриални решения за отопление, климатизация и  енергийна ефективност - MCE Mostra Convegno Expocomfort в Милано, Италия. 41-то издание на най-голямото в индустрията биенале беше посветено на същността на уюта и (Р)еволюцията при грижата за въздуха и системите за отопление и топлинен комфорт в ерата на възобновяемите източници на енергия. И тази година Mostra Convegno Expocomfort привлече повече от 2400 изложители, от над 50 страни, които представиха своите гами продукти и услуги в секторите на отопление, охлаждане, грижа за въздуха и топлата вода, вентилация, възобновяеми източници на енергия. 162 000 бяха посетителите от цял свят на най-голямото международно изложение в бранша, със сериозен ръст в броя както на чуждестранните посетители така и на тези от Италия.

„MCE 2018 е истински успех и значима стъпка в бизнес развитието на TESY. Причините за това са няколко.  

Първата от тях е, че от самия старт на изложението, на щанда на TESY има постоянен поток от хора, с конкретни запитвания и със сериозни намерения да стартират дългосрочен бизнес с нас.  

Според мен, втората причина е нашият щанд – за първи път във фирмената ни история имаме 200 m², неповторим дизайн, който е и в пълен синхрон с корпоративната ни култура и бизнес целите. Концепцията на щанда силно се откроява от всичко, което сме демонстрирали към момента, както и отоколните изложители, които взимат участие в това издание на Expocomfort. Щандът представя нашите уреди в тяхната реална среда и дава усещането за домашен уют, със своите кътове за срещи –  кухня, дневна, баня и складово помещение. 

Накрая, но не последно място, това е репутацията на TESY, изградена през годините и най-вече пазарните ни позиции през последните няколко години. Компаниите, които идват при нас с предложения за партньорски отношения искат именно марката TESY, защото те знаят, че TESY означава иновации, дизайн и качество. 

За нас всичко това е истинско признание за усилията и последователната ни работа през последните 25 години, защото TESY тази година става на 25 години и ние сме горди от името, което сме успели да изградим през това време, което е символ за качество и доверен бизнес партньор. “– споделя Емануил Тотев, Директор маркетинг, продажби и логистика в TESY.

 

„Това беше най-добрият ни щанд до този момент – много различен и същевременно изключително разпознаваем.  Дизайнът създаваше усещането за професионално отношение и топло посрещане, а посетителите припознаваха комфорта на своя собствен дом. Вписвайки уредите си в реална жизнена среда, ясно показваме разнообразна продуктова гама, като в същото време успешно заявяваме, че дизайнът и функционалността на нашите изделия са изцяло базирани на нуждите на потребителите. Маркетинг мениджърът на голяма конкурентна компания дойде да ни поздрави и добави, че има много, което да научат от нас.“ – допълва Димитър Василев, Ръководител отдел продуктово и бизнес развитие в TESY.

 

На Mostra Convegno Expocomfort TESY за пръв път представи BelliSlimo - своят най-нов и съвременен бойлер, който отговаря на най-високите очаквания и нужди. Той е истинско произведение на изкуството, комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и изключителен италиански дизайн. Уредът вдига летвата още по-високо, тъй като внедрява технологии от следващо поколение и осигурява истински комфорт, комбинирайки съвременен дизайн, лесен за управление интерфейс на електронния панел, функция включване при нужда и контрол чрез Интернет, с всички отличителни за TESY иновации.

Bellislimo Cloud е първият модел от серията Bellislimo и е част от семейството TESY Cloud – група уреди от ново поколение с контрол чрез Интернет през мобилното приложение tesyCloud.

Моделът Bellislimo интегрира лесно Интернет управление от всяко място, заедно с данни в реално време и мониторинг на енергийното потребление. Функцията ECO SMART осигурява оптимално управление за ниско потребление на електроенергия, постигайки най-високия възможен клас на енергийна ефективност за електрически бойлери – клас В. Уникалната италианска визия включва кристално ясен LCD дисплей, тъч бутони и плосък тънък силует, чрез който е постигнат компактен размер, спестяващ място и осигуряващ лесен монтаж в зависимост от различните нужди.

Това е наистина много интелигентен електрически бойлер, благодарение на функцията Включване при нужда, все по-бързата възможност за кратък душ, обратният брояч, възможностите за лесно ежеседмично програмиране и на последно място, но не и по значение, режим Ваканция. Bellislimo е разработен за универсален монтаж - може да бъде поставен както хоризонтално, така и вертикално, което го превръща в произведение на изкуството, отговарящо на вкусовете и наличното пространство на всеки.