ТЕСИ ООД e TRUE LEADER за финансова 2016 година на ICAP.

Компанията е отлична за пръв път от ICAP, а на церемонията по награждаване Христо Славов, Директор Бизнес Юнит Отопление в ТЕСИ каза:

„Благодаря на организаторите от ICAP за признанието и честта, която ни оказват за първи път с тази награда! Вече повече от 20 г., с посветени умове и сърца, Екипът на ТЕСИ внася топлина в живота на милиони семейства, в повече от 55 държави на 4 континента. Като, че ли точно за тази награда, миналата седмица за първи път в историята на ТЕСИ вече продадохме 1 000 000 уреда в една година! За това което казах, искам специално да благодаря на нашите 850 служителя от 11 националности и на нашите партньори, някои от които виждам в залата. Благодаря Ви! Вашето доверие е в основата на нашия успех!”

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като "Агенция за кредитен рейтинг", отдава признание на положителните бизнес практики чрез наградите “True Leaders”.

За пета поредна година инициативата “TRUE LEADERS” отличава компаниите, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2016 (по официално публикувани данни), без комисия или процедура на гласуване.

“TRUE LEADERS” са компаниите които:

  • Са сред 300те най-печеливши компании по EBITDA за 2016
  • Са увеличили броя на техния персонал (2016 спрямо 2015)
  • Са c висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1)
  • Са лидери в техния сектор