За втора поредна година, българската компания TESY получи престижния приз TRUE LEADER от ICAP Bulgaria, чиято основна мисия е да позволи и подпомогне развитието на бизнеса, придавайки му стойност.

“Благодаря на организаторите от ICAP за честта и признанието, което ни оказват за втора поредна година. Ние, екипът на TESY, сме признателни за доверието, което нашите клиенти засвидетелстват ежедневно и се гордеем с факта, че влагайки ум и сърце в това, което ежедневно правим, внасяме топлина и уют в живота на безброй семейства по света. Да си лидер означава не само да имаш смели мечти и ясна визия за бъдещето, но и да вдъхновяваш и изпълваш с енергия. И тук е момента, в който искам да благодаря на нашите 850 служителя от 11 националности и на нашите партньори. Вашето доверие и енергия е в основата на нашето вдъхновение и успех!” сподели Таня Пейчинова, Директор “Човешки ресурси” в TESY.

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като "Агенция за кредитен рейтинг", отдава признание на положителните бизнес практики чрез наградите “True Leaders”.

Инициативата "TRUE LEADERS", отличава за шеста поредна година всички компании в страната, покриващи едновременно няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.