След четири изключително интензивни дни на изложението за климатична и хладилна техника в Испания , в началото на март, експото C&R 2019 затвори врати до следващото издание, предстоящо през 2021 г. С това приключи и второто изложение от календара на TESY за тази година, с успех и много нови възможности. Компанията и екипът в Испания оценяват издание 2019 като много положително за бранда и местното дружество, както във връзка с нивото на професионална комуникация, така и спрямо общия интерес, проявен към иновациите и технологичните решения, представени на щанда на марката.

TESY демонстрира основните си продуктови гами на своя щанд с площ от 130 кв.м, разделен на зони: една за битовия сектор и друга - предназначена за професионална употреба с уреди, които не се инсталират самостоятелно, а е необходимо дa бъдат интегрирани в цялостни решения и системи за отопление и топла вода като посетителите можеха да се запознаят подробно с компанията чрез онлайн каталога.

Сред гамата от изложени продукти и представените нововъведения, новата фамилия електрически бойлери BelliSlimo без съмнение беше в светлината на прожекторите. Това е най-новото попълнение в продуктовото портфолио на компанията. BelliSlimo е с елегантен италиански дизайн, компактен е и подходящ за монтаж в тесни пространства,  изключително функционален със своя бърз първи душ, благодарение на двата водосъдържателя и накрая, но не на последно място – гарантира максимална енергийна ефективност, тъй като е с най-висок енергиен клас B, в своята категория. Но това не е всичко. BelliSlimo се отличава със серия от функции - интернет контрол, ECO SMART режим, интелигентна работа, Boost функция за още по-бързо загряване на водата до максимална температура, седмичен програматор, режим ваканция и обратен брояч, който ви улеснява като показва времето до достигане на желаната температура. За максимално удобство моделъте реверсивен – подходящ е за както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж, като дисплеят също е такъв и е режимът на показване се адаптира съобразно вида на инсталацията, за да предложи най-доброто потребителско изживяване, което води до осигуряване на максимален комфорт.

BelliSlimo Cloud и ModEco Cloud бяха на разположение за тестване през мобилната апликация като осигуряваха възможността всеки да се докосне до пълното удобство да притежават бойлер от смейството уреди TESY Cloud, с възможност за дистанционно управление през интернет по всяко време и от всяка точка на света.

Друго нововъведение за този пазар беше и моделът MaxEau Ceramic с вградена серпентина. На испанския пазар MaxEau  се предлага с вместимост 150 и 200 литра, като има разновидност според вложения нагревател МaxEau Classic – с меден нагревател или MaxEau Ceramic - с керамичен нагревател за региони по-твърда вода. Бойлерите от тази фамилия са идеални за свързване в цялостна система с алтернативни източници на енергия, което осигурява енергоефективно получаване на гореща вода.

Нов, не само за този пазар, но и като допълнение в продуктовото портфолио за 2019 беше представен и BiLight Smart, като част от най-голямата фамилия бойлери на TESY - BiLight. BiLight Smart предлага интелигентен режим на работа ECO SMART, който изучава навиците на потребление и сам се адаптира към нуждите на потребление, като осигурява необходимото количество топла вода в точния момент. Скоро ще бъде пуснат и в серийно производство. Anticalc беше представен в пълния си блясък с изцяло обновен дизайн и още по-добра защита за региони с твърда вода.

Електрическите бойлери не бяха единствената категория, която впечатли гостите на щанда. Те имаха възможност отблизо да разгледат и новата термопомпа TESY, с подобрена производителност и енергиен клас A +. Дисплеят е с пълна визуализация на работния режим, което го прави изключително интуитивен и лесен за работа.

По отношение на третата продуктова категория за компанията – отопление, TESY изложи своите електрически конвектори с управление през интернет -  Conveco Cloud, и Heateco Cloud, които също бяха демонстрационни.

 Всички нововъведения, както и информация за продуктите и марката TESY  можете да намерите на  www.tesy.es, или  в каналите на социалните мрежи Facebook, Twitter и Instagram ( @TESYIberia).