TESY участва за пръв път в изложението Climatherm Energy 2018 в Атина от 22 до 25 февруари 2018 година.

Международното изложение Climatherm Energy 2018 предоставя платформа за представяне на развитието на нови енергийни технологии, като в същото време дава възможност за създаване на нови бизнес възможности. Най-важните и най-големи компании в енергийния сектор са готови да посрещнат цялата професионална аудитория в сектора като представя разнообразие от нови продукти и дава възможност за бъдещи партньорства сред най-добрите професионалисти в бранша в Гърция и чужбина.

За пръв път на това изложение, TESY Hellas представи пълната си продуктова гама от електрически бойлери, отоплителни уреди и бойлери с индиректно загряване. Специално внимание беше отделено на уредите от фамилията Cloud с управление през Интернет – бойлерът Modeco Cloud и конвекторите Conveco и HeatEco.

Специалистите от сектора и крайните потребители имаха възможност да се запознаят с иновативните решения, които предлагат продуктите на TESY в областта на бойлерите с индиректно нагряване също.
 
Посетителите оцениха високо подово стоящия бойлер BiLight, специално създаден, за да отговори на нуждите на гръцкия пазар.
 
„Редица са ползите от участието на TESY в това изложение – посетителите на щанда се увериха, че марката TESY предлага качество, иновации и богата продуктова гама, която може да задоволи нуждите на всеки. Брандът предлага енергийно-ефективни решения и голям избор от високообемни бойлери за професионална и домашна употреба.

За нас беше чудесна възможност да установим контакти с потенциални за нас партньори на гръцкия пазар.”, сподели Джордж Русакис, Мениджър Гърция.