Тази година, TESY стартира своя сезон 2019 на международните изложения с дебют на най-голямото специализирано интернационално експо в Русия – Aquatherm Moscow  в Москва. Между 12 и 15 февруари,  редом с голям брой чужди и местни производители, и дистрибутори, компанията представи на руската публика, в детайл, своето портфолио и в трите продуктови категории, в които е водещ Европейски производител.

За пръв път в Русия беше показан новият електрически бойлер с два водосъдържателя Bellislimo, със своя елегантен дизайн, компактни размери, възможност за бърз първи душ и всичко това заедно с най-високия в категорията енергиен клас B. Aquatherm Москва бе и сцената, на която TESY представи специално разработените за пазара, според неговите специфики, подово стоящи бойлери MaxЕau без нагревател, само със серпентина, с обем 150 и 200 литра, предназначени за свързване към система с алтернативен източник на топлина.

Щандът на TESY, разположен на ключово място в зала 14, място B785 и със силно отличаващ се дизайн, предизвиква огромен интерес не само сред посетителите в съответната палата, а и в тези от съседните.  Много от гостите, открили и информация за TESY в официалния каталог на изложението, посетиха щанда специално, за да разгледат високотехнологичните решения на марката в индустрията, а други - случайно минаващи, силно впечатлени от експозицията, с интерес разглеждаха и задаваха своите въпроси.

Голямото разнообразие от уреди, разположено на площ от 100 кв.м. даваше възможност за детайлно разглеждане и на различни модели от съответните продуктови категории като част от тях бях достъпни за поглед и отвътре. На разположение на място бяха и различните нагреватели и патентовани решения, които компанията влага, в своите уреди и с които печели предимство в индустрията, както при бойлерите, така и при отоплението.

TESY заслужено отдели и специално внимание на своите продукти с управление през Интернет като на специален тестови кът, където всеки можеше да усети комфорта от управлението на уредите от семейството на TESY Cloud.

Aquatherm Москва е водещо въбитие в индустрията за отопление, топла вода и вентилация, и основна бизнес платформа за демонстрация на новости и обмяна на опит между местни и чуждестранни производители. Резултатите от тазгодишното издание са впечатляващи – 29 879 уникални посетители, 770 изложители от над 30 страни и 230 нови изложители, което свидетелства за сериозното му разрастване и все по-голямо  значение за пазара.

За TESY като компания и по-конкретно за руския ни екип, изложението беше дори с още по-голям от очаквания успех като през дните на експото бяха проведени редица срещи, даващи възможност и старт на нови партньорства, а също и разширяване на стари както локално, така и в други държави.

Новите разкрити хоризонти дават широко поле за изява на целия търговски екип и изключително добра перспектива за наскоро откритото в Санкт Петербург дружество.

Пламенният екип на TESY продължава да вдига летвата в индустрията и ще Ви очаква на следващото издание на Aquatherm Москва.

 

За повече информация посетете www.tesy.com или каналите на TESY във Facebook, Twitter, Instagram, YouTube & LinkedIn.